dimecres, 21 de juliol del 2010

PREVIOUSLY ON...

El període de letàrgia de Mundothorpe ha estat llarg, ple de sexe, sexe brut i indecent, drogues i alcohol... és a dir, unes vacances normals per a tot aquell Hank Moody digne d'anomenar-se així. A Mundothorpe creiem oportú fer menció de dues pel·lícules que, pels motius anteriorment esmentats, havien passat desapercebudes en aquest blog, fins ara.

Iron Man 2 | Jon Favreau

Ni la presència de Scarlett Johansson, més aviat testimonial, no pot salvar una història que fa aigües gairebé per tot arreu. Avorrida, rutinària i, per moments, ridícula, la sequel·la de Marvel no aconsegueix arribar ni a la sola de la sabata de la primera, i molt divertida, primera part. És un film tan innecessari i intrescendent que, de fet, ja ni me'n recordo. Una decepció que va suposar un dels meus dos únics intents en el que va d'any de pagar per veure una pel·lícula al cinema.

Shutter Island | Martin Scorsese

La proposta més estimulant visual i conceptualment de Martin Scorsese des de Casino. Shutter Island és una delícia per la vista que, malhauradament, esdevé sorprenentment previsible a partir de la primera hora de metratge per acabar amb un final anti-climàtic i carent de qualsevol tipus d'impacte narratiu. Tot i així, Shutter Island es manté més a prop de The departed (sense ser aquesta tampoc excel·lent), que no pas dels totxos que van suposar Gangs of New York o The aviator, i esdevé una autèntica master class de com utilitzar una càmera i una sala de muntatge. Mentrestant, seguim esperant el pròxim projecte de Scorsese per a la HBO: Boardwalk Empire.

1 comentari:

  1. De acuerdo en lo que dices de Shutter Island. Iron man 2 me da una pereza tremenda y no se si llegaré a verla.
    Le daré una oportunidad a Persons unknown a ver que tal.

    ResponElimina