dimecres, 1 de setembre del 2010

THE LOSERS | Sylvain White

Intrascendent, inofensiva, gratuïta, efectista, previsible, etc. The Losers no és el millor exemple d'originalitat cinematogràfica, però és un film tan entretingut i divertit que fa oblidar gairebé totes les seves carències. Gairebé. Algunes grinyolen en excés: un dolent a cavall entre la comicitat, l'exentricitat i la maldad no del tot ben definit que ratlla el ridícul i algun apunt visual de videoclip totalment superat a aquestes alçades que, definitivament, sobra. Però l'encert principal de The Losers, el cast, salva totalment la funció aportant a uns personatges plans les dosis necessàries de carisma i diversió a parts iguals. I què cony, veure a Óscar Jaenada fent de badass amb un rifle de franctirador en una superproducció de Hollywood i, sobretot, a la deliciosa Zoe Saldana fent res més que remenar el cul no deixa de tenir la seva gràcia.

1 comentari:

  1. Pues esta temporada de Entourage ha sido bastante distinta a las demás creo yo, pero no te digo porqué porque si no pierde la gracia.

    How to make it in America está bien, pero prefiero Entourage. Tiene una trama secundaria (la del primo hispano-mafioso) que ocupa demasiado tiempo y no pega nada con el tono de la serie.

    ResponElimina