diumenge, 26 de desembre del 2010

THE SOCIAL NETWORK | David Fincher

Que Facebook sigui l'invent més popular del Segle XXI no vol dir que el seu procés de creació i posterior polèmica siguin dignes d'una història de 120 minuts protagonitzada per un personatge estúpid i antipàtic al que dóna vida Jesse Eisenberg, actor(?) amb cara de tonto i molt ostiable que es col·loca en el núm. 1 del Top 5 de persones amb cara de tonto i molt ostiables, amb la perspectiva de quedar-s'hi bastant de temps. David Fincher embolica el guió de Sorkin amb paper de regal car i l'hi fa un llaç amb colors lluents, però tot i així no deixa de ser un text ple de fum que s'estira i s'estira i amb la mateixa història pretensiosa de sempre. El somni americà ja fa temps que cansa. La pitjor pel·lícula de Fincher que, òbviament, guanyarà molts premis Oscar. Et felicito fill.

4 comentaris:

  1. Ufff, a mi me encanta. La he visto como cuatro veces y cada vez me gusta más.

    ResponElimina
  2. La primera vez la vi solo en el cine, luego otra vez en el cine con mis amigos, y dos veces en mi casa en el proyector con gente que quería verla. La verdad es que la he disfrutado cada una de ellas.

    ResponElimina
  3. La gent li ha donat molt de bombo i en parla meravelles. A mi em va semblar que no n'hi havia per tant. La vaig trobar ben explicada, sense gaires coses a retreure però també sense cap gran cosa a destacar. Per mi una pel·lícula més que correcta però que tampoc vol anar més enllà. La gran esperança és que carreguin amb molts Oscars a David Fincher i es dediqui ja a fer el que més bé sabia fer.


    Per cert, l'illa dels monstres ha reviscut i s'ha traslladat a Wordpress.

    ResponElimina