dilluns, 6 de desembre del 2010

THE WALKING DEAD | Season 1

Esperava de The Walking Dead una gran sèrie, sense tenir en compte, precisament, que es tractava de l'enèsima història de zombies. La nova proposta de la AMC transita per tots i cadascun dels tòpics del gènere i, el que és pitjor, sense aconseguir entretenir de manera satisfactòria a part del prometedor episodi pilot i una season finale que maquilla el seu resultat global. El gran problema de The Walking Dead és un protagonista sense carisma, uns personatges secundaris insípids (exceptuant els cinematogràfics Norman Reedus i Noah Emmerich) i que durant els quatre capítols centrals no passa absolutament res destacable. El ganxo guarro i a traïció del sisè episodi potser aconsegueix que segueixi la segona temporada, però no hi posaria la mà al foc.

3 comentaris:

  1. De acuerdo contigo y añado que es una gran moñada, se pasan la mitad de la serie despidiéndose y dándose abrazos. Para mi ha sido una gran decepción.

    ResponElimina
  2. Es una de esas pelis que no es que vayan a ser consideradas obras maestras, pero que sin hacer mucho ruido te hacen disfrutar como las que más. A mi también me pasó esto con The station agent (Entre vías), la cual, si no la has visto, te recomiendo.

    ResponElimina
  3. La tinc preparada també per veure. Crec que el tema zombie cansa ja. Per cert fa poc vaig acabar el comic Marvel Zombies, està força bé.

    ResponElimina