diumenge, 6 de desembre del 2009

MISFITS

Agafa Heroes, introdueix-hi sexe, tocs d'humor cafre, drogues, elimina'n els personatges absurds i, sobretot, fes que sigui bona i tindràs Misfits, sèrie britànica amb una primera temporada de 6 episodis que relata la vida de cinc joves inadaptats condemnats a realitzar treball comunitari i que, de sobte, obtenen superpoders. Misfits no compta amb el pressupost de Heroes, però tampoc és necessari. I és que encara que la premisa sigui descaradament la mateixa (fins i tot hi ha una petita broma al respecte), la producció britànica opta per una trama menys pretensiosa. El gran mèrit de la sèrie són els personatges i, especialment, el protagonista principal, un autèntic imbècil que proporciona els moments més còmics i que deconeix quin és el seu poder.

Antonia Thomas, un plus afegit.


2 comentaris:

  1. Sí, no està malament, ja trobava a faltar presència femenina...per cert, poses coses tant noves que no hi ha manera de trobar-les! (il.legalment vull dir) i aquesta té molt bona pinta!
    Domador.

    ResponElimina
  2. Domador, la clau és Rapidshare o Megaupload, buscant a través de Google. Normalment, l'endemà del dia d'emissió ja estan penjats els episodis. Misfits és una sèrie britànica i no massa coneguda (encara), potser per això costa una mica més de trobar per altres vies...

    Pd: Surt de l'anonimat Domador!

    ResponElimina