divendres, 6 de març del 2009

LOST 5.08 | LaFleur


El capítol d'aquesta setmana, que tracta sobre què va passar amb els personatges que van romandre a l'illa, continua gairebé amb la línia descafeïnada dels primers episodis de la temporada, on tampoc passava gran cosa. Es tracta més aviat d'una transició, d'altra banda necessària, per conèixer com han sobreviscut durant els tres últims anys. De fet sí que hi ha esdeveniments importants, però arriben amb tanta lentitud que la sèrie se'm comença a fer una mica pesada. Tot i així, hi ha moments clau per al desenvolupament posterior de la trama i un bon final de capítol, però que potser és massa previsible.
El que està clar és que la inclusió de tants personatges nous desvien massa l'atenció de la trama i dels personatges principals i a més, no tenen gens de carisma, exceptuant, això sí, en Faraday, en Linus i en Richard Alpert. Els altres careixen absolutament de qualsevol interès, especialment el de Juliet, un personatge que no s'aguanta per enlloc i que ja cansa.

Puntuació: 7.5 | 10

1 comentari:

  1. Doncs mira, a mi em va agradar bastant, més que res perquè els capítols que passen a l'illa acostumen a agradar-me i a divertir-me més que els que passen fora amb el cansino del Jack i companyia cagant dubtes en si sí o si no.

    És cert que tants personatges nous despisten, però clar, suposo que en part també és necessari. I sí, Juliet sempre l'he trobat insoportable. Arghf

    I ara venga, a esperar dos setmanes...

    ResponElimina