diumenge, 28 de juny del 2009

MENTIRAS Y GORDAS d'Albacete & Menkes


Puc afirmar amb rotunditat que Mentiras y gordas és, des d'avui, la pitjor pel·lícula que he vist mai a la vida, prenent el títol que ostentava fins ara a The Spirit. Per començar, Mentiras y gordas no es pot considerar ni pel·lícula com a tal, ja que no passa de ser un conjunt d'escenes ridícules amb diàlegs estúpids, sense ni cap ni peus, ni estructura narrativa, ni res de res. És un producte, una estafa, el reclam de la qual es basa exclusivament en un grupet d'aspirants a actors passejant-se mig despullats davant la càmera. He de reconèixer, però, que ha estat precisament aquest reclam el que m'ha fet perdre el temps d'una manera tan imbècil. Però la decepció ha estat encara més gran quan m'he adonat que es respirava un ambient gay durant tot el metratge, que a mi ni em va ni em ve. Farcint la pel·lícula de garrul·los sense samarreta i relegant l'explosiu cos d'Ana de Armas a un parell d'escenes comptades que, en comparació, resulten del tot insuficients. Cal esmentar, a més, que una dels responsables de l'execrable guió és l'actual Ministra de Cultura, Ángeles González Sinde. Una incompetent que promou la desconnexió d'internet allà on es produeixin descàrrgues il·legals i aboga per la defensa del seu cinema envers la pirateria. Un cinema, l'espanyol, subvencionat amb els impostos de tots els ciutadans, nosaltres, i que genera dèficit any rere any. Però ella i els seus col·legues de l'Acadèmia del cinema espanyol han de seguir omplint-se les butxaques amb sub-productes com aquest, Los crímenes de Oxford, la típica comedieta estúpida o amb l'enèssim film sobre la postguerra espanyola. Tot i així recomano veure Mentiras y gordas, gratis evidentment, perquè poques vegades a la vida es pot ser testimoni d'un cúmul tan gran de despropòsits, d'incompetència i directament, d'estafa que converteixen coses com Street Fighter o Dragonball Evolution en obres mestres. És precisament per aquest motiu que un 0 de nota no em semblava suficient i per això s'emporta un 3 negatiu, més que merescut.

El millor: Que els responsables d'"això" algun dia moriran i deixaran de produir merdes com aquesta.
El pitjor: Absolutament tot, especialment el guió, de vergonya aliena i alguns errors de càsting d'aquells que fan història.

1 comentari:

  1. i aquesta merda tan suprema va rebentar taquilles durant setmanes. estan criant una generació d'adolescents estúpids i sense cervell

    ResponElimina