dilluns, 15 de juny del 2009

TERMINATOR SALVATION de McG


Resulta sorprenent que d'entre la porqueria que Hollywood produeix en massa, sobressurti de sobte un producte tan digne com Terminator Salvation. Resulta més sorprenent quan es tracta de la quarta entrega d'una saga que Terminator 3 es va encarregar d'enfonsar. Resulta encara més sorprenent quan darrera de la càmera hi ha McG, el tipus responsable de la infumable Charlie's Angels: Full Throttle (la primera part encara té un passi). Si bé McG ja va intentar distanciar-se de la superficialitat de les seves dues primeres pel·lícules amb We are Marshall, una entranyable història real sobre un equip de futbol americà que va perdre la major part dels seus jugadors en un accident d'avió, és amb Terminator Salvation quan demostra realment de què és capaç. Un film aspre, amb cert caire èpic, que es prèn seriosament allò que explica, amb la confiança de tenir quelcom interessant entre mans i no una simple continuació insípida com era la tercera part. La història, molt entretinguda, es beneficia principalment del carisma dels dos protagonistes, que suporten gairbé de manera igualada el pes d'un film que, amb un altre casting, podria no haver estat el que finalment és: una pel·lícula d'acció més que correcta, ben interpretada i amb un aspecte visual molt encertat que, espero, sigui l'inici d'una nova saga que pot donar molt de joc si es manté el nivell.

El millor: El disseny de producció, el cast i Moon Bloodgood.
El pitjor: El pròleg, algun personatge secundari inncessari, com el de la nena, i un final massa rutinari, tot i que afecten mínimament el resultat global del film.

Puntuació: 8 | 10

3 comentaris:

  1. quina benevolència didac... com pots fotre-li un vuit???

    ResponElimina
  2. Que poc que actualitzes no? Amb lo bé que em vas per entretenir-me quan descanso una mica dels estudis!
    www.fotolog.com/tinatina_86

    ResponElimina
  3. La peli es como me la esperaba, sabía MCG iba a hacer algo sin demasiadas pretensiones pero muy divertido, y estaba en lo cierto.

    ResponElimina