diumenge, 20 de setembre del 2009

CRANK HIGH VOLTAGE | Neveldine & Taylor

La segona part de Crank és una llista infecta de despropòsits que condueixen a enlloc. Neveldine & Taylor demostren amb aquesta innecessària seqüel·la que la primera part (una pel·lícula d'acció divertida i trepidant) va ser fruit de la casualitat i que, sobretot, no tenen ni puta idea de què cony fer amb una càmera. Crank High Voltage, un clar exponent del no-cinema elevat a infinit.

El millor: Que s'acaba.
El pitjor: Neveldine & Taylor continuen produïnt merda.

2 comentaris:

  1. Fa unes setmanes vaig llegir que Sony havia cancel·lat l'estrena de Crank 2 en cinemes i que directament aniria a DVD. Potser ja preveien que seria un fracàs en taquilla... el que no sé és quin resultat els debia donar la primera part. Exprimir fórmules sempre té un risc

    ResponElimina
  2. Yo reconozco que con Crank me rio, y su segunda parte descargada de forma ilegal por aquí el menda esta la secuela más hiperbólica y anabolizada que he visto en muchos años. Estoy de acuerdo con illla que esta fórmula llega un día que se acaba y el producto te estalla en el rostro. A pesar de ello, ver a Chev Chelios jodiendo en un hipódromo sombrero de cowboy en ristre vale su precio (o descarga).
    Siento no coincidir pero a mi, tanto barroquismo y prestanza al despropósito me seducen, será contracultural o simplemente tocamiento de bajos, pero soy adicto al fracaso, mi madre algo me comento acerca de su hijo.
    Vurdalak.

    ResponElimina