dilluns, 14 de setembre del 2009

THE HANGOVER | Todd Phillips

"The Hangover es una película divertida, que no baja el pistón en todo el trayecto. Su punto de partida es divertido. Cada situación es divertida. La mayor parte de los diálogos son divertidos frase a frase."

"Como comedia excéntrica, 'Hangover' es un refrescante sorbo de las debilidades humanas. (...) es como ver 'Memento' interpretado por 'los tres chiflados'."

"Una de las comedias más divertidas, inteligentes y mejor construidas de los últimos tiempos (...) una sucesión de situaciones disparatadas que un guión cargado de filigranas y sólido como una roca, hila a la perfección."

Després de veure The hangover, i tornar a llegir les múltiples crítiques positives, he arribat a la conclusió que qui té una gran ressaca són públic i crítics que han encumbrat aquest film al lloc més alt del Box Office. Això, o tothom ha tornat tocat de les vacances per culpa del sol. The hangover parteix d'una idea calcada de Dude, where's my car? per continuar amb un esquema exactament igual de pla, però amb la diferència que aquesta no fa gràcia, ni puta gràcia. A Dude, where's my car? les situacions estrambòtiques de l'endemà eren el motor d'un argument que, de tan estúpid, feia gràcia i proporcionava, a més, moments antològics. A The hangover, contínuament es té la sensació que el millor és allò que ja ha passat, que ni tan sols hem vist, i que no veurem fins al final, justament als títols de crèdit i en forma de fotografies. No hi ha situacions especialment divertides, la majoria dels diàlegs no fan riure, no és intel·ligent i, sobretot, no és Memento interpretada per 'los tres chiflados' (!). Definitivament, hi ha gent que no sap beure.

El millor: El pit de Heather Graham.
El pitjor: Bàsicament, que no fa massa gràcia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada