dijous, 12 de febrer del 2009

LOST 5.05 | This place is Death


Aquesta cinquena temporada sembla més aviat un període de transició cap a, de moment, no se sap on. Tot i no ser un episodi dolent, tant de salt en el temps comença a fer-se molt repetitiu i el més greu de tot és que la trama no acaba d'avançar. Els guionistes, molt astuts, deixen anar petites revelacions amb comptagotes. El què passa és que ja hi estem massa acostumats i, tot i causar en l'espectador un Oh! de sorpresa, ja no és aquell Oh! de temporades anteriors, quan ens quedàvem glaçats davant de la pantalla. I a més, n'hi ha que es veuen venir d'una hora lluny.
Tot i així, com a bons seguidors, anirem veient la sèrie setmana rere setmana, esperant allò especial que només Lost pot oferir. Ara bé, que no arribi massa tard per favor.

Puntuació: 7 | 10

1 comentari:

  1. sí, lo que en teoria s'ha revelat al final del capítol d'avui la veritat és que jo ja ho tenia més que assumit des de feia dies (i no sóc una persona que es mati a endevinar molt les coses). no sé, jo encara tinc confiança en què ens esperen capitulazos

    ResponElimina