dimecres, 1 d’abril del 2009

GHOST TOWN de David Koepp


D'entrada diré que tenia curiositat per veure aquesta pel·lícula per dues raons: Ricky Gervais, creador i protagonista de The Office i Extras, i David Koepp, guionista dels millors films recents de Brian De Palma (del que era fan absolut abans de decebre'm amb tonteries com The Black Daliah, entre d'altres) com són Carlito's Way, Mission: Impossible i Snake Eyes, i director de les molt interessants The Trigger Effect, Stir of Echoes i Secret Window.
Doncs bé, la nova pel·lícula de Koepp, a més de partir d'una premisa en la que no incideix més enllà de presentar-la com a excusa per a plantejar el film, es limita a explicar la típica història del personatge amargat que, per causes extraordinàries, es replantejarà la seva vida i esdevindrà una bona persona i, evidentment, s'endurà la noia. És a dir, Groundhog Day, però amb fantasmes. I mentre que aquesta pel·lícula, protagonitzada per Bill Murray, era rodona, perfecta en tots els sentits, Ghost Town es queda a mitges en tot. El film es recolza únicament en una improbable història d'amor que no resulta coherent en cap moment, i tampoc intenta aventurar-se en oferir res més, deixant gairebé de banda el fet que un tipus sigui capaç de veure fantasmes, utilitzant aquest recurs únicament per fer quatre gràcies poc afortunades. Ghost Town no és una pel·lícula que provoqui indigestió, ans al contrari, però la seva intrascendència fa que un cop vista, la pregunta que ve al cap sigui: I què?

Puntuació: 6 | 10

1 comentari:

  1. estic molt d'acord. no és dolenta, però és tòpica a més no poder. t'entreté i es fa agradable a estones, però al cap d'uns dies d'haver-la vist ja l'has oblidada

    ResponElimina