dijous, 16 d’abril del 2009

LOST 5.13 | Some like it Hoth


Després d'un parell de temporades sense saber el motiu de la presència d'un personatge com el de Miles, finalment comencem a obtenir alguna dada útil o, almenys, mínimament entretinguda. La primera aparició de Miles a l'espisodi, quan és petit, podria haver estat escurçada i proporcionar més minuts a la trama central, però en general els flashbacks aporten un plus que, per fi, complementen la història amb coherència. Per fi desapareix aquella decepcionant sensació d'omplir per omplir. Múltiples referències fan aparició en aquest capítol: des del títol, un homenatge a la pel·lícula Some like it hot (és a dir, Con faldas y a lo loco en espanyol), el guiny freak a Star Wars (un dels moments més destacables de Hurley des de fa un parell de temporades... cosa que diu molt del personatge) o l'autoreferència a una cançó dels 70's (It never rains in Southern California d'Albert Hammond) com en l'espisodi de la mateixa furgoneta a la tercera temporada (en aquella ocasió es tractava de Shambala de Three Dog Night). Tantes referències m'han fet investigar a través de la xarxa, per esbrinar el nom del cadàver que hi havia a l'esmentada furgoneta. El seu nom és Roger, però ara mateix no recordo ningú de la cinquena temporada amb aquest nom. Potser no hi ha una relació important o potser sí. Qui sap? El que està clar és que el final d'aquest capítol torna a deixar amb un pam de nas l'espectador, amb ganes de veure el següent. I no, no és en Miles el de la foto, però...

Puntuació: 8.5 | 10

2 comentaris:

  1. M'ha agradat, m'ho he passat bé, i és que el Miles era un personatges per descobrir que sempre havia cregut que aportaria alguna cosa interessant. He flipat bastant amb tot lo de Star Wars, i en algunes coses que són típiques d'altres sèries però que a Lost se m'han fet estranyes (com el tema de la cinta que Miles es deixa...)

    Per cert, Roger és el nom del pare de Ben

    ResponElimina
  2. ai Lost Lost...
    Agrait per "The big bang Teory", em pensava que sols era una excusa per posar una foto de la Kaeley Cuoco (la veïna) en plan venjança marital...Però realment la sèrie està molt bé. Sí, vas deixar clar que el teu únic interés per la sèrie era l´actriu però, a la segona temporada li treuen més suc als personatges i realment ric força.
    Sento els comentaris del dia 29 de març (el del gos moribund), tot i que des de llavors t´has tornat més prolífic, quasi tant com al teu anterior fotolog...i tornes a posar fotos interessants...cosa que mai hauries d´haver deixat de fer, des del meu punt de vista, evidentment.
    Domador.

    ResponElimina